Om os - Vores engagement i håndværket

Velkommen til FS Byg – Din tømrer og snedker i Esbjerg og omegn

FS Byg er din pålidelige partner inden for tømrer- og snedkerarbejde i Esbjerg og omegn. Vi leverer arbejde af bedste kvalitet til både erhverv og private. Vores mål er at sikre, at hver eneste opgave udføres til perfektion og lever op til vores kunders forventninger.

Bag FS Byg står Tømrer og Snedker Finn Schmidt med mere end 23 års erfaring i branchen. Vi har ekspertisen i at håndtere opgaver i enhver størrelse, lige fra omfattende totalentrepriser til små reparationer, såsom udskiftning af et enkelt vindue. Hvis et større projekt kræver det, samarbejder vi med dygtige partnere for at sikre det bedst mulige resultat.

Pålidelighed og orden

Når vi indgår en aftale, overholder vi den. Vi værdsætter din tid og bestræber os altid på at overholde leveringstider og aftaler. Efter hver opgave sørger vi for, at arbejdsstedet efterlades ryddeligt og ordentligt.

Tag en uforpligtende snak med os

Tøv ikke med at kontakte os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Uanset om det er en større byggeopgave eller en mindre reparation, er vi her for at rådgive og give dig et uforpligtende tilbud. FS Byg er dedikerede til at skabe kvalitetsløsninger, der opfylder dine forventninger.

lad os hjælpe dig

Hvis du har drømmen,
så har vi kompetencerne til at gøre den til virkelighed!