Vi laver unikke håndværksmæssige specialopgaver

Skræddersyede håndværksløsninger med FS Byg

Vi er eksperter i at skabe unikke håndværksløsninger til boliger, sommerhuse, kontorbygninger og mere. Hvis du drømmer om en særlig løsning til dit hjem, sommerhus eller kontor, så er FS Byg klar til at gøre din vision til virkelighed.

Specialopgaver i Esbjerg og omegn

Vi har gennemført en bred vifte af specialopgaver og er vant til at komme med løsningsforslag, der passer til dine unikke behov og ønsker.

FS Byg har som tømrer- og snedkervirksomhed en alsidig erfaring med at omsætte gode ideer til funktionelle og smukke resultater. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå den perfekte løsning, hvad enten det drejer sig om almindelige tømreropgaver eller mere forfinede snedkerprojekter.

Rådgivning og samarbejde med erfarne håndværkere

Hvis du har drømmen, har vi kompetencerne til at gøre den til virkelighed. Vi indgår gerne i tæt dialog med dig for at finde den helt perfekte løsning. Uanset om det er en almindelig tømreropgave eller finere snedkerarbejde, arbejder vi målrettet for at sikre din langvarige tilfredshed.

Inspiration fra vores tidligere projekter

Billederne her på siden viser nogle af de projekter, vi har gennemført og kan måske give dig inspiration til dit eget projekt.

Tømrer i Esbjerg – kontakt os for at starte dit projekt

Vi arbejder i Esbjerg og oplandet med projekter af alle størrelser, fra små opgaver til totalentrepriser. Kontakt os allerede i dag for at indlede en samtale om dit projekt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre dine visioner til virkelighed.

Før paneler på væg_1200 Efter panel på væg_1200

Kan vi hjælpe dig med noget andet ?

Opførsel af shelter
Træterrasse med vildmarksbad
Tilbygning af udestue
Paneler på værelse

Hvis du har drømmen,
så har vi kompetencerne til at gøre den til virkelighed!