Tømrer & Snedkerfirmaet
Finn Schmidt
Tlf. 53 22 07 08

Tag

Skal du have lagt tag på dit hus eller har du brug for en renovering af det gamle tag? FS Byg er en tømrer-virksomhed i Esbjerg området med stor erfaring med taglægning.

Tømrer og snedker Finn Schmidt

Kontakt Finn Schmidt og få et uforpligtende tilbud på et stykke arbejde.

Tlf. 53 22 07 08

Nyt tag og tagrenovering i Esbjerg eller omegn

Tag Esbjerg og omegn - Vi udfører totalløsninger eller delopgaver efter dit behov. Vi lægger stor vægt på altid at overholde leveringstider og aftaler, og på et pålideligt og godt samarbejde. Vi laver tagarbejde i bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Målet er altid at kunden - og vi selv - er fuldt tilfredse med resultatet.

Tegl, ståltag, eternit, tagpap? - Vælg det rigtige tag

Udskiftning af tag er en stor beslutning, der er værd at give god overvejelse. Mulighederne er mange og du skal vælge den løsning, du bliver mest tilfreds med i årene fremover.

Materialevalget er et af de første spørgsmål der melder sig. Skal det f.eks. være betontagsten eller teglsten i rød, brun, sort? eller skal det være ståltag, eternit eller tagpap?

FS BYG står til rådighed med at give dig en klar, faglig rådgiving, så du får den helt rigtige løsning til dit tag. Der er naturligvis forskellige fordele ved forskellige løsninger, så det er en god idé at snakke det igennem. Kontakt Finn Schmidt i dag og få en snak om hvilken løsning, der passer helt perfekt til dine ønsker og som ser flot ud på dit hus eller din erhvervsbygning.

Tag på hus

Taglægning på hus i Esbjerg.Tag på hus

Listetag på hus i Lunderskov.Tag på sommerhus

Taglægning på sommerhus.Gavl - facadebeklædning

Gavlbeklædning med vedligeholdelsesfrit Iverplank.FS Byg – Tømrer & Snedkerfirmaet Finn Schmidt
Højagervej 10 - 6710 Esbjerg V - Tlf. 53 22 07 08 - info@fsbyg.dk