Tømrer & Snedkerfirmaet
Finn Schmidt
Tlf. 53 22 07 08

Special-opgaver

Vi skaber gerne unikke håndværks-løsninger til hus, sommerhus, kontorbygning m.v. Kunne du tænke dig en særlig løsning til dit hus, sommerhus eller kontor.

Tømrer og snedker Finn Schmidt

Kontakt Finn Schmidt og få et uforpligtende tilbud på et stykke arbejde.

Tlf. 53 22 07 08

Specialopgaver Esbjerg og omegn – Vi har udført mange forskellige special-opgaver, og er vant til komme med løsnings-idéer, der er passer til kundens unikke behov og ønsker.

FS Byg har som tømrer og snedker en alsidig erfaring når det drejer sig om at omsætte en god idé til et funktionelt og smukt resultat.

Rådgivning og samarbejde med en erfaren tømrer og snedker

Hvis du har drømmen, så har vi kompetencerne til at gøre det til virkelighed. Vi indgår meget gerne i en tæt dialog med dig, hvor vi sammen finder den helt perfekte løsning. Om det drejer sig om en regulær tømreropgave eller finere snedkerarbejde, arbejder vi fokuseret på at du bliver tilfreds i det lange løb.

Eksempel-billederne her på siden viser nogle af de ting, vi har lavet og kan måske virke som inspiration til dit projekt.


Tømrer i Esbjerg - Kontakt os og hør nærmere

Vi arbejder i Esbjerg og oplandsområdet med alle slags projekter, lige fra småopgaver til totalentrepriser. Kontakt os allerede i dag, lad os tage en snak om dit projekt.

Mellembygning

FS Byg stod for idé og udførelse af en mellembygning mellem hus og garage, der samtidig giver et godt ovenlys.Speciallavede låger

FS Byg stod for idé og konstruktion af havelåger.Træloft

Havestueloft i Arnum.Sommerhus

Sommerhus-tilbygning.Hegn

Hegn.Troldtekt loft

Troldtekt-loft med gipskant som dekorativ afslutning.FS Byg – Tømrer & Snedkerfirmaet Finn Schmidt
Højagervej 10 - 6710 Esbjerg V - Tlf. 53 22 07 08 - info@fsbyg.dk